Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Puur Leven, een uitstekend adres voor Pieterpadters. De locatie ligt nagenoeg aan de route! Ook een prima adres om zomaar een aantal dagen van de omgeving te genieten. Van het aanbod om met de auto naar het begin van de Pieterpadroute in Vierlingsbeek gebracht te worden, hebben we dankbaar gebruik gemaakt.
Kortom, gastvrije mensen, een gemoedelijke sfeer en een sfeervolle gasterie.
Op loopafstand is restaurant Bram gevestigd. Beslist een aanrader!
Veel mensen zullen waarschijnlijk deze locatie zomaar voorbij lopen. Ons advies, ga eens naar binnen en laat je verassen!

Geertje en Koos, juni 2011

Geertje en Koos Meijer - 13-06-2011 - 11:52

Ik zou het bijna vergeten. Jullie aanbod om Pieterpadters, bij een meerdaags verblijf, weg te brengen naar hun startlocatie en op te halen bij het eind van hun etappe, is een briljant aanbod. Als we dat geweten hadden, dan hadden we daar zeker gebruik van gemaakt.

Karel - 03-04-2011 - 17:54

Jullie B en B is een echte pleisterplaats voor Pieterpadters en eigenlijk voor iedere gast. Jullie living met de houtkachel is natuurlijk een heerlijke plek om bij te komen van een inspannende dag en zijn jullie kamers een lust voor het oog en voor het vermoeide lijf. Zitten op jullie prachtige terras is al niet minder. Jullie ontbijt is ook al geheel in stijl: perfect. Het mooiste is echter de gastvrijheid van twee prachtige mensen met hun kids. Heerlijk verblijf. Willen jullie ons applaus voor de kok van Eethuis Bram ook overbrengen.

Karel - 03-04-2011 - 17:50

Hoi Edith,
Je was vanmiddag bij me in het winkeltje en je vertelde van de
Bed and Breakfast.
Dus ik ben meteen even gaan kijken op de site,
wat een geweldige plek hebben jullie daar en zo sfeervol, helemaal geweldig
Ik ga zeker reclame voor je maken, dus mocht je nog eens langskomen dan mag je gerust wat visitekaartjes neerleggen,
want dat was ik vanmiddag helemaal vergeten te zeggen.
Groetjes en hele fijne dagen,
Sandra
www.hetjagershuis.com

Sandra Verboven - 18-12-2010 - 17:56

Lieve Edith en Paul,

Wat hebben wij vorige maand genoten van ons weekendje bij jullie heerlijke en rustige gasterie Puur Leven, jullie hebben ons ontzettend verwend met de heerlijke ontbijtjes, het gezellige haardvuur savonds op het terras en de goede tips over de omgeving.
Jullie hebben alvast een voorproefje gehad met de Bellypaint van Pip en Saartje en weten al iets meer dan de mensen in onze omgeving, maar het is nog niet zover, we zijn nog in blijde verwachting.

We sturen jullie een geboortekaartje en komen zeker nog een keer terug, het was absoluut de moeite waard en jullie hebben een ideaal plekje om heerlijk tot rust te komen.

Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen.

Groetjes en veel liefs Sirwan en Nanette

Sirwan en Nanette - 05-09-2010 - 10:17


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »