Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Lieve Paul en Edith,

Ik was hier even op de site om vindt ik leuk aan te klikken op facebook.
Zo dacht ik even reclame te maken voor jullie geweldig leuke B&B aan mijn FB vrienden
Helaas volgens mijn FB.

Dikke kus Ylonka

Ylonka - 04-10-2012 - 19:08

Hoi,
Onze Franse gite is eindelijk af! We zijn trots op het eindresultaat en.. op het prachtige schilderij dat in onze eetkeuken pronkt, zie foto website. Gemaakt door jullie zoon! We hebben er veel positieve reacties op gehad. Complimenten en wellicht komen we binnenkort eens kijken naar nieuwe schilderijen.
Groetjes, familie Schoemakers, www.gitesdelacascade.com

laura schoemakers - 23-05-2012 - 06:37

Met onze kinderen lopen wij het Pieterpad, vrijdag kwamen wij bij dit B en B in Swolgen aan, helemaal top. Het zijn de kleine dingen en details die voor het echte genieten zorgen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, sfeervolle verbijf, heerlijk ontbijt en broodjes voor onderweg.

Monique - 20-05-2012 - 21:37

Beste Paul en Edith en kinderen
We hebben net jullie website bekeken en de fotos en de verhalen uit het gastenboek gelezen.Jullie Bed en Breakfast ziet er heel mooi uit.
We komen beslist eens een keer bij jullie kijken en wie weet komen we wel een keer logeren.
Groeten vanuit valkenswaard van Luc Carolien en Sylvana Bots

Luc en Carolien en Sylvana Bots - 16-10-2011 - 12:58

Na een heerlijke Pieterpad route in een oase van rust neergestreken. En het ziet er niet alleen helemaal top uit, maar als je dan uiteindelijk in bed ploft dan ligt het ook nog eens goddelijk. En dan word je in de morgen met een keizerlijk ontbijt verrast. Helemaal super. Bij vertrek kregen we nog gauw een paar heerlijke cupcakes in de hand gedrukt die dochterlief had gebakken... Het was helemaal af en we raden iedereen aan deze BB niet zomaar voorbij te gaan want dan mis je wat !

Ron en Anja - 11-08-2011 - 19:50


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »